Aktuálny prehľad medzinárodných audítorských štandardov prijatých v Európskej únii - Hunyady, Katarína
Prehľad o aktuálnom stave prijímania upravených/modifikovaných ISA v Európskej únii v nasledujúcich oblastiach: prehľad stavu prijímania ISA v každom členskom štáte EU, aktuálne úpravy a výnimky ISA v členských štátoch EU, prijatie ISQC 1 v každom členskom štáte EU, usmernenia pri prijímaní ISA a ISQC 1 v členských štátoch EU. Hlavné pripomienky k transpozícii medzinárodných audítorských štandardov.