Psychopati ve vedení nejsou vzácností - Ulčin, Peter
Aj keď psychopati tvoria iba 1 percento populácie, až 3,5 percenta psychopatov pracuje v stredných a veľkých organizáciách. Osobnosť korporátneho psychopata. Dôvody, prečo je toľko psychopatov v exekutíve. Šéf chameleón. Psychopatické správanie vojnových lídrov. Korporátni psychopati ako najväčšia bariéra organizačnej efektivity. Ako sa správať, keď je šéf psychopat.