Sociální start-upy na vzestupu - Kejhová, Hana
Čo je sociálny podnik. České sociálne podnikanie. Úskalia sociálneho podnikania. Udržateľnosť sociálneho podnikania. Sociálne podnikanie na špirále vývoja. Sociálny podnik Strojovna v Prahe. Sociálny podnik Energeia.