Politeness at work - Chefneux, Gabriela
Definícia slušnosti. Slušnosť na pracovisku a faktory vplyvu na úroveň slušnosti. Stratégie slušnosti: nepriamosť, humor, ospravedlnenie, prerušenie (skočenie do reči), pochvala. Analýza telefonického rozhovoru (konferencie): nepriamosť, vtipkovanie, ospravedlnenie, prerušenie.