Zákon o správe daní od 1.1. 2016 - Mintál, Ján
Od 1. januára 2016 nadobúda účinnosť novela zákona č. 563/2009 Z.z. o správe daní v z.n.p., ktorej účelom bude predovšetkým úprava na základe poznatkov z praxe tak, aby sa zefektívnila správa daní ako aj motivácia daňových subjektov k riadeniu a včasnému plneniu daňových povinností.