Manažment verzus rizikové faktory práce a pracovného prostredia zdravotníckych zamestnancov - Lieskovská, Vanda, 1961-
Manažérske aktivity zamestnancov zdravotníckych zariadení, ktorí prichádzajú do styku s množstvom činností a prostredím, ktoré sú hrozbou pre ich zdravie. Popisuje zavedenie systému riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a upozorňuje na nutnosť jeho účelného skĺbenia s riadením ostatných aktivít zdravotného zariadenia.