Performance of Start-ups - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Koncept výkonnosti a prístupy k meraniu výkonnosti. Ukazovatele výkonnosti a faktory úspešnosti start-upov. Vybrané ukazovatele výkonnosti start-upov na Slovensku.