Kapitálová štruktúra v kontexte stanovenia hodnoty podniku podnikateľskou metódou - Kalusová, Lenka, 1987-
Stanovenie hodnoty podniku. Základné charakteristiky podnikateľskej metódy stanovenia hodnoty podniku. Kapitálová štruktúra ohodnocovaného podniku.