Impacts of economic crisis on V4 cooperation and business activities with focus on tourism development in Ukraine - Nebeský, Ľubomír
Turizmus ako priorita predsedníctva Slovenska krajinám V4. Propagácia cestovného ruchu na Ukrajine s pomocou krajín V4.