Porovnanie finančnej gramotnosti študentov vybraných vysokých škôl - Škriniar, Pavel, 1979-
Prieskum orientovaný na zisťovanie finančnej gramotnosti v oblasti dôchodkového sporenia u študentov záverečných ročníkov troch univerzít. Porovanie študentov s ekonomickým a neekonomickým zameraním.