European security architecture and the conflict in Ukraine - Goda, Samuel
Analýza bezpečnostnej štruktúry v Európe po páde železnej opony. Aktuálna situácia vo vzťahoch EÚ - Rusko, NATO - Rusko a ukrajinská kríza. Význam medzinárodných dohôd, organizácií, Budapeštianskeho memoranda a vojenskej spolupráce.