Vplyv finančného riadenia a rozhodovania na hodnotu podniku - Harumová, Anna, 1955-
Priblíženie rozhodovacích a bankrotných modelov, ktorých použitie uľahčí ohodnocujúcim subjektom výber prístupu a metódy ohodnotenia v podmienkach Slovenskej republiky.