<The> EU's Eastern Partnership and the way forward after Riga - Stępniewski, Tomasz
Vplyv samitu Východného partnerstva v novembri 2013 vo Vilniuse na Ukrajinu a východnú Európu. Samit v Rige: Východné partnerstvo ako rukojemník v geopolitickej hre medzi EÚ a Ruskom. Hrozby a výzvy pre Východné partnerstvo EÚ.