Očekávané vlivy přpravované regulace na trh s mikropůjčkami - Rajl, Jiří
Súčasný neregulovaný trh s mikropôžičkami a pripravovaná nová legislatíva a regulácia mikropôžičiek v Česku. Narastajúci počet poskytovateľov mikropôžičiek. Preverovanie bonity žiadateľov, posudzovanie úveryschopnosti a ochrana klientov/žiadateľov o mikropôžičky i poskytovateľov mikropôžičiek.