Spoločný strategický rámec pre Slovensko na roky 2014-2020 - Jánošová, Veronika, 1953-
Nové programové obdobie 2014-2020 a štrukturálne fondy na Slovensku. Financovanie zo Spoločného strategického rámca vychádza zo Stratégie Európy 2020 a rešpektuje politiku súdržnosti. SSR bude čerpať prostriedky z piatich fondov: Európsky fond regionálneho rozvoja, Európsky sociálny fond, Kohézny fond, Európsky poľnohospodársky fond pre rozvoj vidieka, Európsky fond pre námorníctvo a rybolov.