Uzatvorenie účtovníctva za rok 2015 v samospráve - Majorová, Miriam
V oblasti účtovníctva je koncoročné obdobie tradične spojené s uzatvorením účtovníctva a zostavením účtovnej závierky. Proces účtovnej závierky. Ilustračné príklady.