Zdaňovanie elektronického obchodovania - Lénártová, Gizela
Analýza problémov rôznych typov internetového obchodovania vo väzbe na ich zdaňovanie z hľadiska daňovej legislatívy SR a medzinárodných daňovo-právnych vzťahov. Slabé stránky súčasnej právnej úpravy a jej aplikácie v daňovej praxi. Stála prevádzkareň. Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia.