Mediální kampaně bank a jejich realizace - Sobková, Martina
Správne zvolená mediálna kampaň môže osloviť množstvo potenciálnych klientov a súčasných primäť k tomu, aby prejavili záujem o nové služby. Štandardné a nové postupy v rámci mediálneho plánovania. Plánovanie pomocou nových technológií - adaptívny ekonomický systém (AES).