Aplikácia environmentálnej dane vo výrobnej stratégii podniku - Vavrová, Katarína, 1960-
Nástroje ekologickej politiky. Environmentálne manažérstvo. Pomoc štátu pri ochrane životného prostredia. Daňová sústava v rámci ekologizácie výroby. Konkrétna implementácia ekologickej politiky v SR. Ekologické dane nadobudnú v budúcnosti väčší význam.