Veľa peňazí, málo start-upov - Andacký, Jozef
Start-upy na Slovensku. Vhodné podmienky na vznik a rozvoj nových nápadov. Investori ochotní podporiť začínajúce projekty. Problém s kvalitou projektov. Fond inovácií a technológií.