Rusko-turecký konflikt rozbil sen o veľkej protiteroristickej koalícii - Pressburg, Adrian Peter
Hollandeova vízia o veľkej rusko-americkej protiterostickej koalíciii vyšla nazmar. Zostrelenie ruského lietadla nad pohraničím Turecka so Sýriou. Nebezpečné semeniská svetového terorizmu. Absurdnosť obchodnej a hospodárskej vojny, ktorú vyhlásilo Rusko Turecku.