Daňové licencie na Slovensku z pohľadu podnikateľských subjektov - Ďurinová, Ivona, 1964-
Priblíženie problematiky daňových licencií a právnej úpravy tohto inštitútu v SR. Autorka sa tiež zaoberá výsledkami prieskumov pred uvedením daňových licencií do platnosti a po ňom. Názory podnikateľských subjektov na zavedenie inštitútu minimálnej výšky dane z príjmov právnickej osoby.