Je možná automatizace bankovních poboček? - Sobková, Martina
Alternatívna cesta automatizácie bankových pobočiek prostredníctvom bankových kioskov. Väčšia časť služieb sa uskutočňuje v prostredí internetu alebo bankových automatov. Inovácia a spokojnosť klientov, ktorí by si mohli riadiť najzákladnejšie bankové operácie vo virtuálnych pobočkách.