Funkcia odložených daní pri daňových zmenách - Harumová, Anna, 1955-
Súčasné východiská vzniku odložených daní. Oceňovanie odložených daní. Využitie koeficienta v oblasti odložených daní. Daňové zmeny a ich vplyv na odložené dane. Analýza vplyvu odložených daní na rovnomerné rozloženie daňových nákladov a tým aj výsledok hospodárenia podniku.