Aktualizujte váš "kultúrny softvér" - Gáboríková, Eva
Rozhodujúce predpoklady pre úspešnú spoluprácu v multikultúrnom tíme a poznanie vlastnej kultúry. Dobré pracovné vzťahy a efektívne fungovanie multikultúrneho tímu. Odlišnosti "kultúrnych softvérov" a kompromisné riešenia.