Analýza rozsahu zákona o dani z príjmov a početnosti jeho zmien v rokoch 2003-2015 - Šrenkel, Ľudovít
História vzniku zákona o dani z príjmov. Zložitosť právnej úpravy upravujúcej zdaňovanie príjmov. Početnosť novelizácií zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v sledovanom období. Zákonodarcovia by sa mali usilovať o schvaľovanie takých novelizácií zákona, ktoré nebudú neúmerne zvyšovať komplikovanosť a nezrozumiteľnosť celej právnej normy.