Nefungujúce projekty a projektový manažment prečo vo viacerých firmách nefungujú? - Minárik, Peter
Na čo by sa mala firma zamerať, ak chce maximalizovať prínos projektového manažmentu a preniesť ho do reálnych výsledkov a biznis hodnoty. Prispôsobovanie sa projektového manažmentu potrebám jednotlivých odvetví.