Hobbymarkety čelí nové konkurenci - Kolář, Vojtěch
Zmeny na českom trhu hobbymarketov. Odchod Baumaxu z trhu a prevzatie 18 predajní poľským Merkury Marketom. Spoločnosti na českom trhu hobbymarketov. Na prvom mieste český Mountfield, na druhom nemecký reťazec OBI. Logistika v Uni Hobby.