Vybavovanie petícií v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Základné zmeny v petičnom zákone, ktoré budú mať vplyv na vybavovanie petícií v školách a školských zariadeniach. Petičný zákon bol novelizovaný zákonom č. 29/2015 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 85/1990 Zb. o petičnom práve, a ktorým sa dopĺňa zákon č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci (zákon o e-Governmente) v znení zákona č. 214/2014 Z. z.