Aktuálne problémy komunikácie v školskom prostredí - Soroková, Tatiana
Pravidlá pedagogickej komunikácie v súčasnej škole a komunikačný vzťah medzi učiteľom a žiakmi. Kultúrnosť a majstrovstvo pedagogickej práce predstavujú faktory, akými sú osobnostné vlastnosti a zodpovednosť za vzdelávanie.