Mixture design for food packaging in a modified atmosphere - Hron, Jan
Inteligentné balenie potravín s cieľom predĺžiť ich trvanlivosť a kvalitu. Optimálna zmes obalu potravín. Kritériá produkcie antimikrobiálnych obalov potravín.