Na burzách nákladů je důležitá spolehlivost a bezpečnost - Kolář, Vojtěch
Špedičné databanky alebo európske burzy nákladov. Najväčšie burzy na českom trhu. Za bezpečnosť sa platí. Poplatky za využívanie poskytovaných služieb. Bezplatné burzy nákladov.