Techniky spojování III.: Voštinové sendviče - Vítek, Miloslav
Papierové voštiny a ich využitie ako fixačných prvkov, paliet, boxov. Technológia výroby papierových voštín. Sendvičové konštrukčné prvky. Použitie voštinových sendvičov.