Proposal od new outperformance certificates in agricultural market - Harčariková, Monika
Analýza finančného produktu - certifikátu nadvýkonnej produkcie komodity. Oceňovanie certifikátu a jeho dizajn. Demonštrácia na základe hodnotenia futures sójových bôbov.