Position of Transversal Competencies in University Settings - Rizeková, Iveta, 1961-
Problematika prierezových zručností a kompetencií v univerzitnom prostredí. Teoretický pohľad na kompetencie. Kompetencie z pohľadu vzdelávania. Kompetencie a stratégie na kurzoch cudzieho jazyka v univerzitnom prostredí.