Finančné rozhodovanie pri investovaní - Harumová, Anna, 1955-
Ohodnotenie investičných projektov. V praxi sa pri ňom presadili najmä dynamické metódy - čistá súčasná hodnota, vnútorné výnosové percento, doba návratnosti a index ziskovosti. Výpočty. Modely ohodnocovania reálnych opcií - binomický model, spojitý model, Monte Carlo - simulácie. Ohodnotenie podniku ako opcie.