Iluzionisti na finančných trhoch - Kay, John
Psychologické bohatstvo ako dôsledok chýb označované termínom "febezzle" (embezzlement - sprenevera) fiktívne bohatstvo, ktoré existuje medzi vznikom a zrútením ilúzie. Hypotéky a trhová bublina vytvárajú prechodné bohatstvo. Príbeh krízy eurozóny.