Assessing the magnitude of globalization-induced technology flows in expanded EU-sample: a multi-channel approach - Puškárová, Paula, 1985-
Vplyv globalizácie na TFP (total factor productivity) vybraných EFTA a EÚ krajín. Vplyvy globalizácie na PZI, zahraničný obchod, migráciu ľudského kapitálu, sociálne a inštáitucioinálne schopnosti.