International Impacts on V4 Countries: Evidence from Dynamic Panel Data Analysis - Puškárová, Paula, 1985-
Celková faktorová produkcia TFP (vplyv na HDP) a miera investícií vo výskume a vývoji (R&D) v krajinách V4. Produktivita R&D. Model vychádzajúci z klasickej Cobb-Douglasovej produkčnej funkcie.