On inequality patterns across the EU: evidence from spatial autocorrelation tests - Puškárová, Paula, 1985-
Ekonometria v priestorovej korelácii. Spôsoby merania nerovnosti a výpočet matice priestorovej váhy. Moran I test v NUTS-2 regiónoch Slovenska.