<Die> Wettbewerbsmärkte in der Deutschen Investmentbranche - Beilecke, Sebastian
Klasifikácia, význam a produkčné faktory finančného kapitálu v mikroekonómii. Trhová štruktúra a konkurencieschopnosť na trhu s investičnými fondmi. Komparácia s trhmi maloobchodných a špeciálnych fondov.