Riadenie nákladov metódou ABC - Budinská, Lucia, 1990-
Metóda ABC - moderná metóda kalkulácie nákladov, ktorá popisuje toky nákladov na základe procesov a aktivít prebiehajúcich v podniku. Základné rozdiely medzi tradičným prístupom a metódou ABC. Základné prvky metódy ABC. Klasifikácia nákladov v metóde ABC. Postup metódy ABC. Výhody a nevýhody metódy ABC. Využitie informácií získaných metódou ABC.