E-Learning in Augmented Reality Utilizing iBeacon Technology - Jurkovičová, Lujza
Využitie a možnosti šírenia e-learningu vo vhodných študijných programoch. Zapojenie komunikačných metód medzi lektormi a študentmi. Modely a kvalita e-learningových kurzov prostredníctvom nových technológií.