Vykazovanie výnosov podľa IFRS/IAS a podľa slovenských účtovných predpisov - Moravčíková, Elena, 1967-
Rozsah pôsobnosti štandardu IAS 18 Výnosy a základné pojmy. Vymedzenie výnosov v slovenskom účtovníctve. Oceňovanie výnosov podľa IAS 18 a v slovenskom účtovníctve.