Rebríčky vysokých škôl ako nástroj hodnotenie kvality vysokoškolského vzdelávania - Gonda, Vladimír
Význam medzinárodných rebríčkov kvality vysokých škôl v súčasnom období globalizácie. Hodnotenie kvality vysokoškolského štúdia na základe spracovania aktuálnych výsledkov renomovaných ratingových agentúr. Postavenie najlepších univerzít v Európe a vo svete.