Alibaba a Abibas - Schuman, Michael
Najväčší online predajca na svete - čínsky Alibaba (nazývaný Taobao). Bohatstvo z predaja falšovaného tovaru. Vstup na burzu. Histrória vzniku internetového obchodu na čele s podnikateľom Jackom Ma-om.