Konec klasických portálů? - Matolín, Matěj
Nové portály pre pracovný nábor stavajú na lepší užívateľský zážitok, či sa to týka moderného prostredia, prepojenia na sociálne siete, mobilné aplikácie ... Nové projekty vyhľadávania práce.