Method of the self-assessment within the meaning of the learning organization in higher education institutions - Bednárová, Lucia
Vlastnosti učiacej sa organizácie. Významné disciplíny pri tvorbe učiacej sa organizácie. Skúmanie platnosti hypotéz vo výskume o obsahu výučby, kritériách, riadení a úspešnosti učiacej sa organizácie.