Impact of Accounting Standards on the Results of Financial Analysis - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Analýza kapitálovej štruktúry spoločnosti pomocou indexu Altman Z-score. Interpretácia indexu. Rozdielnosť hodnoty indexu v závislosti od legislatívy použitej pre finančné vykazovanie (slovenská a IFRS). Výhody a nevýhody používania finančných výkazov vo finančnej analýze.