Educational and communication support for the implementation of development projects Europe 2020 and Horizon 2020 in university environment - Majerník, Milan, 1952-
Strategické dokumenty udržateľného socioekonomického rozvoja. Prioritné oblasti a ciele stratégií. Inovované modely vzdelávania a tréningu v ekonomike a manažmente na univerzitách na Slovensku.